používám na pečení kváskového pečiva, přijatelná cena
Parametry produktu
Produkt nemá žádné parametry.
Popis produktu
Pšeničná mouka graham
Grahamová mouka je hrubší hnědá mouka s ořechovou a jemně nasládlou chutí. Tato mouka obsahuje vyšší podíl mletých otrub - vlákniny, která podporuje trávení. Grahamová mouka není vhodná pro celiaky neboť obsahuje lepek.
POUŽITÍ
Tato mouka se dá použít všude tam, kde byste jinak sáhli po bílé pšeničné mouce. Je z ní velmi chutný grahamový chléb a lze s ní připravit i chutné sladké či slané koláče. Je vhodná i k zahušťování.
Co znamená pojem graham?
Graham není žádným druhem obilí jako je například žito, špalda, oves apod. Grahamová mouka je pšeničná celozrnná mouka s vyšším podílem otrub. Hrubost této mouky odpovídá přechodu hrubé mouky na mouku krupici.
Skladování
Skladujte při teplotě do 25°C a při relativní vlhkosti vzduchu do 75%.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.