Agugiaro mouka La manitoba 1000 g

Popis produktu

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Popis produktu

La Manitoba je mouka s vysokým obsahem bílkovin a dlouhou dobou růstu. Je na dotek hebká, má vysokou schopnost absorbovat tekuté přísady a běžně se používá k posílení slabších mouk.

La Manitoba je ideální pro recepty dlouhodobě stoupajících produktů.

Doporučené použití: Panettone, Croissanty, focaccia, ciabatta, bagety, chleby a pizza s pomalým časem odchodu.  

SPECIFIKACE

Hmotnost: 1000g

Složení:

Pšeničná mouka, Niacin, železo, thiamin, riboflavin, kyselina listová.

Alergeny:

Obsahuje: Pšenice Může obsahovat stopy: sóji

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.