Stále větší popularitě čelí mandlová mouka, kterou získáme rozemletím jader mandlí. Jedná se o zdravou alternativu pšeničné mouky a také se s ní velmi podobně pracuje. Navíc přináší mnoho zdravotních benefitů, jako například zdravé tuky, vlákninu, bílkoviny, minerální látky a vitaním E. Hlavní předností je nulový obsah lepku - je tak vhodná pro celiaky. Je lehce stravitelná a oproti pšeničné mouce mají pokrmy připravené z mandlové mouky větší sytivost. Skladujte je v teplotě nejvýše 20 °C a relativní vlhkosti max. 70 %. Země původu: USA. Odrůda: mix kalifornských typů.VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g: Energetická hodnota: 2 420 kJ/579 kcalTuky: 49,93 gz toho nasycené mastné kyseliny: 3,8 gSacharidy: 21,55 gz toho cukry: 4,35 gVláknina: 12,5 gBílkoviny: 21,15 gSůl:
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.