Extrudo Pohanková mouka 400 g
Přirozeně bezlepková pohanková mouka, která je původem z Himalájí. Tato mouka je velmi vhodnou variantou při cévních onemocněních, jelikož...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem. Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů. Je vynikající...
Mouka ze zeleného hrachu se používá k zahuštění omáček, polévek, na pomazánky, dipy, přísada do zeleninových a luštěninových směsí. Mouka má vysoký podíl bílkovin a...
POPIS
Jáhlová mouka nativní je vhodná k zahuštění, omáček,
polévek, má vysoký
obsah železa a vyvážený obsah minerálu.
SLOŽENÍ: jáhly
OBSAH:
300g
ZEMĚ PŮVODU: Česká...
>
Mouka ze zeleného hrachu se používá k zahuštění omáček, polévek, na pomazánky, dipy, přísada do zeleninových a luštěninových směsí.
Věděli jste, že... zelený hrášek je...
Složení: 100% rýže
Výživové údaje na 100g:
Energie 1464 kJ / 351kcal
Tuky 0g
z toho nasycené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 74g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 9g
Vláknina 1 g...
Kukuřičná krupice.
Na 100g
Energetická hodnota
1546kj/371kcal
Tuky
3,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,0 g
Sacharidy
75,0 g
z toho cukry
0,0 g
Vláknina
6,0 g...