Žitná mouka je především základem mnohých chlebových těst. Je vynikající i pro pečení perníků a perníkových výrobků.
Obilniny ve své celozrnné podobě mají mnoho předností...
Žitná mouka je především základem mnohých chlebových těst. Je vynikající i pro pečení perníků a perníkových výrobků.
Obilniny ve své celozrnné podobě mají mnoho předností...
Žitná mouka je především základem mnohých chlebových těst. Je vynikající i pro pečení perníků a perníkových výrobků.
Obilniny ve své celozrnné podobě mají mnoho předností. Uvolňují energii postupně, obsahují více vitamínů skupiny B, minerálních látek, jsou vynikajícím zdrojem sacharidů, bílkovin a zejména vlákniny. Celozrnná žitná mouka má také příznivé účinky na trávicí soustavu, zejména činnost střev.
Doporučuji ji na domácí kváskový chléb - namíchat spolu s žitnou chlebovou a žitnou výražkovou moukou. Tato kombinace nám nejvíce chutná :)
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.