Speciálně mletá extra světlá mouka. Doporučujeme použít místo běžné hladké mouky v receptech na moučníky z třených a šlehaných těst. Zrno pšenice má v každé své části různé...
Speciálně mletá extra světlá mouka. Doporučujeme použít místo běžné hladké mouky v receptech na moučníky z třených a šlehaných těst. Zrno pšenice má v každé své části různé...
Speciálně mletá extra světlá mouka. Doporučujeme použít místo běžné hladké mouky v receptech na moučníky z třených a šlehaných těst. Zrno pšenice má v každé své části různé složení - jiný obsah a kvalitu lepku, škrobu a dalších látek, které mají zásadní vliv na pečení. Postupným mletím zrna získáváme mouky s odlišnými vlastnostmi a jejich mísením pak připravíme tu ideální pro každý druh těsta. Pšeničná hladká mouka dortová Extra světlá mouka, která se dobře spojí s ostatními surovinami v hladké těsto. Moučníky z této mouky mají lehkou konzistenci a jemně pórovitou strukturu. Jsou vhodné zejména pro plnění krémy a promazávání. Ideální je k přípravě všech třených a šlehaných hmot - dortových korpusů, piškotových moučníků a rolád, krémových řezů, bábovek, beránka, perníku, makovníku a dalších. Tip: Vyzkoušejte ji také na palačinky, věnečky a větrníky. Není vhodná na kynutá těsta.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.