Bioharmonie Ječná mouka celozrnná jemně mletá 1kgJečná mouka je velice jemně namletá, tudíž je vhodná do pečení i vaření. Ideální je přidávat ji k jiné mouce v poměru cca 20%. Dodá pak těstu svěžest a odlehčí ho. Ječná mouka... celá specifikace 68 Kč s DPH |
Obiloviny k Bioharmonie Ječná mouka celozrnná jemně mletá 1kg
Krupice ze starého druhu pšenice v biokvalitě. Jedná se o nahrubo umleté zrno obilí. Špaldová krupice je vhodná na zahušťování polévek a krupicovou kaši. Když jídlo připravíte...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Propláchnutou pohanku vařte v poměru 1 díl pohanky na 1,5 dílu vody. Vařte 10–15 minut a nechte pod pokličkou dojít. Pohanka setá. Může obsahovat stopy...
Pohanka loupaná lámanka jsou pohankové kroupy nalámané na menší kousky. V Dobrotách podzim 2015 jsme zpracovali rozsáhlé téma o pohance včetně tipů a receptů jak pohanku...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Oves můžeme namlít na mouku nebo namočte na 10 hodin, propláchněte, vařte 1,5 hodiny nebo 45 minut v tlakovém hrnci. KALORICKÁ HODNOTA/ENERGIE (NA...
- Kukuřičná polenta je volba na rychlý oběd či večeři. - Tento tradiční italský pokrm chutná výborně k masu či zelenině, na sladko i jen tak posypaný sýrem a politý máslem....
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Vařte v 2,5 násobném množství mírně osolené vody 7 minut, nechte dojít pod pokličkou 10 minut. KALORICKÁ HODNOTA/ENERGIE (NA 100G): 1486 kJ/337 kcal....