Toto mandlová mouka se získává z mandlí ze Španělska, odkud jsou plody díky slunci velké a sladké. Mandle pocházejí z oblasti Murcia, kde se vykupují od menších bio pěstitelů,...
Toto mandlová mouka se získává z mandlí ze Španělska, odkud jsou plody díky slunci velké a sladké. Mandle pocházejí z oblasti Murcia, kde se vykupují od menších bio pěstitelů,...
Toto mandlová mouka se získává z mandlí ze Španělska, odkud jsou plody díky slunci velké a sladké. Mandle pocházejí z oblasti Murcia, kde se vykupují od menších bio pěstitelů, kteří jsou součástí sdružení Coato.
Mandle jsou šetrně usušeny při nízkých teplotách, loupou se pomocí horké páry a poté se jemně namelou.
HMOTNOST: 200 g
ZEMĚ PŮVODU: Španělsko
POUŽITÍ: Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota 2589 kJ/621 kcal
Tuky 55 g z toho nasycené mastné kyseliny 5 g
Sacharidy 13 g z toho cukry 3 g
Bílkoviny 22 g
Sůl 0,02 g
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Jádra sladkých mandlí loupaná mletá. Skladujte v chladu a suchu.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce Španělsko
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.