Produkty vybíráme automaticky podle recenzí uživatelů, zájmu o produkt a prodejů.
Wolfberry Tapioková mouka BIO 1000 g
100 %
Wolfberry Tapioková mouka BIO, 1000 g
Stejně jako v našich zemích používáme při vaření bramborový nebo kukuřičný škrob, tak sahají Jihoameričané a Asiaté po tapioce. Na rozdíl...
Wolfberry Tapioková mouka BIO, 1000 g
Stejně jako v našich zemích používáme při vaření bramborový nebo kukuřičný škrob, tak sahají Jihoameričané a Asiaté po tapioce. Na rozdíl...
Stejně jako v našich zemích používáme při vaření bramborový nebo kukuřičný škrob, tak sahají Jihoameričané a Asiaté po tapioce. Na rozdíl od zdejších škrobů vyniká tapioka svým univerzálním využitím. Nepatří k luštěninám ani obilovinám a neobsahuje tedy lepek či jiné alergeny. Je vyhledávaná při bezlepkové, bezlaktózové, paleo nebo nízkocholesterolové dietě. Je však nevhodná při nízkosacharidové dietě - obsahuje totiž tolik komplexních sacharidů jako brambory. Pokud se zajímáte o zdravou výživu, pak by tapioka rozhodně neměla uniknout vaší pozornosti.
Použití
Tapiokovou mouku můžete použít jako univerzální kuchyňskou přísadu. Jako zahušťovadlo do polévek, omáček a dušených jídel, k přípravě krémů, při pečení moučníků a dezertů nebo k výrobě výborného pudinku. Ideální je také jako náhrada želatiny či rýže.
Nutriční údaje na 100 g
Energetická hodnota 1485 kJ / 350 kcal tuky 0,5 g – z toho nasycené 0,1 g sacharidy 86 g – z toho cukry 0,5 g bílkoviny 0,5 g vláknina 0,9 g sůl 0,1 g
Země původu
Thajsko
Balení 1000 g
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Good quality gluten free safe starch, vegan, paleo, I use it in everyday cooking as binding agent. I mix it with other gluten free flours, I make very tasty focaccia from it.